Emmentaler z Allgau

Akce
220 Kč / 200g 495 Kč / 500g od 220 Kč / 200g 196,43 Kč bez DPH 441,96 Kč bez DPH od 196,43 Kč bez DPH 1 100 Kč / 1 kg 990 Kč / 1 kg
Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Allgäuer Emmentaler je 6 měsíců zrající německý sýr z nepasterizovaného mléka s jemně oříškovou a lehce sladkou chutí. Typické „díry“ a bohatý chuťový profil z něj dělají ideální volbu k vínu i do kuchyně.
Při zakoupení 500 g je 10% sleva.

Detailní informace

Záruka kvality
ZÁRUKA KVALITY
Sýry a delikatesy maximální kvality
Doprava zdarma
DOPRAVA ZDARMA
Při objednávce nad 1500 Kč doprava zdarma
Dodání
RYCHLÉ DODÁNÍ
Perfektně zabalené, včetně chladícího média v teplých dnech.

Detailní popis produktu

Allgäuer Emmentaler je tradiční německý sýr z oblasti Allgäu, vyráběný z nepasterizovaného kravského mléka. Zraje po dobu 6 měsíců, během kterých získává svoji charakteristickou pevnou texturu a lehce oříškovou, mírně sladkou chuť. Tento sýr se vyznačuje typickými „dírami“, které jsou výsledkem fermentačního procesu během zrání. Oproti švýcarské verzi Emmentaleru má Allgäuer Emmentaler o něco jemnější, ale stále velmi bohatou chuť s lehkými ovocnými tóny.

Aktuálně nabízíme tento skvělý sýr za akční cenu 155 Kč/200 g, což je perfektní příležitost vyzkoušet vysoce kvalitní sýr z jednoho z nejvýznamnějších sýrařských regionů Německa.

Tento sýr je ideální k vínu, na sýrové talíře, nebo jako součást gurmánských pokrmů, kde jeho výrazná chuť skvěle vynikne.



U krájených sýrů je cena za 200 g . Skutečná váha se může lišit maximálně o 10% . Vždy se vynasnažíme uříznout spíše větší část. Cena zůstává neměnná.  

V ceně je zahrnuto vakuování každé položky a v letních měsících i chladící médium! Vakuově balený sýr vydrží cca 2 měsíce, nicméně po otevření doporučujeme zkonzumovat během týdne.