Neohodnoceno

Francouzský Raclette

Raclette je tradiční francouzský sýr, známý svou vynikající schopností tavit se, což ho činí ideálním pro grilování nebo zapékání. Původně pochází ze švýcarského kantonu Valais, ale jeho popularita se rozšířila také do francouzských regionů. Raclette má mírně oříškovou, ale plnou chuť, která se vyvíjí během procesu zrání, trvajícího obvykle 3 až 6 měsíců. Jeho hladká, krémová textura a zlatavý povrch jsou typické znaky.

Skladem
Kód: 351
39,90 Kč / ks 35,63 Kč bez DPH 399 Kč / 1 kg
Kategorie: Sýry Francie

 

 

Složení: pasterizované kravské mléko, sůl, mikrobiální syřidlo

Alergeny: kravské mléko a mléčné produkty

 

Výživové údaje na 100g:

energetická hodnota: 1410 kJ / 340 kcal
tuky: 28 g z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
bílkoviny: 22 g
sůl: 1,7 g
sacharidy: 0 g z toho cukry 0 g

Skladování při teplotě: od 4°C do 8°C

 

Cena za vážené zboží se může lišit a bude dopočtena dle skutečné váhy do faktury