Švýcarský Raclette
Švýcarský raclette, bráška francouzského raclettu, je jedinečný sýr ze Švýcarska. Oproti francouzskému raclettu je více kvalitnější.
Kategorie: | Sýry Švýcarsko |
---|
Složení: pasterizované kravské **mléko**, sůl, zákys, mikrobiální syřidlo
Alergeny: kravské mléko a mléčné produkty
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1410 kJ / 340 kcal
tuky: 28 g z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
bílkoviny: 22 g
sůl: 1,7 g
sacharidy: 0 g z toho cukry 0 g
Skladování při teplotě: od 4°C do 8°C
U krájených sýrů je cena za 200 g . Skutečná váha se může lišit maximálně o 10% . Vždy se vynasnažíme uříznout spíše větší část. Cena zůstává neměnná.
V ceně je zahrnuto vakuování každé položky a v letních měsících i chladící médium! Vakuově balený sýr vydrží cca 2 měsíce, nicméně po otevření doporučujeme zkonzumovat během týdne.