Toggenburger Sonntagskäse



Související produkty
Detailní popis produktu
Toggenburger Sonntagskäse, neboli „nedělní sýr z Toggenburgu“, je jako stvořený pro chvíle, kdy se čas zpomalí. Vyráběný z nepasterizovaného alpského mléka, pomalu zraje po dobu 6 až 8 měsíců, aby získal svou typickou hlubokou chuť a jemně krémovou strukturu s oříškovým dozvukem. V každém soustu cítíte švýcarské louky, na kterých se krávy pasou v čisté přírodě kantonu St. Gallen. Ideální ke sklence bílého vína nebo na selský chléb s máslem. Sýr, který chutná jako poctivý nedělní oběd v horské chalupě.
U krájených sýrů je cena za 200 g . Skutečná váha se může lišit maximálně o 10% . Vždy se vynasnažíme uříznout spíše větší část. Cena zůstává neměnná.
V ceně je zahrnuto vakuování každé položky a v letních měsících i chladící médium! Vakuově balený sýr vydrží cca 2 měsíce, nicméně po otevření doporučujeme zkonzumovat během týdne.